Schrijf je hier in voor de Totemtraining - TOTEMTRAINING

Totemtraining
voor de PL en APL
Totemtraining
, de training voor de Scout
Ga naar de inhoud
INSCHRIJVING

Inschrijving kan   alléén door een staflid van je groep.
We hebben natuurlijk je naam, adres en woonplaats gegevens nodig   maar ook nog andere gegevens. Zorg ervoor dat zoveel mogelijk   gegevens, zoals je emailadres, in SOL bekend zijn. De volgende link is belangrijk om je te kunnen inschrijven.

TotemVoorwaarden

De inschrijving gaat via ons inschrijfformulier..
Let wel op! Je moet lid zijn van Scouting Nederland.
Na de inschrijving   ontvangt iedere deelnemer een TotemBoekje (niet van deze website te   downloaden) waarin alle informatie staat die nodig is om van   deze training iets geweldigs te maken.
Op een andere manier inschrijven kan in principe niet. Neem even   contact op met Luc Stel, info@totemtraining.nl of via   zijn mobiel nummer: 0622490222
Hieronder kun je een   formulier downloaden die je samen met je staf kunt invullen,   zodat je deze gegevens in shanti kan overnemen.

Klik hier om te downloaden.
Totemtraining
RSW
Deze training geeft je een boost in communictie.
TRAINING
Dé training voor de PL en APL in een ploeg
CONTACT
Scouting- en Totemcentrum
St. Jan Baptist
Jamboreepad 2, 6415 jn  Heerlen

045-572 28 87
info@totemtraining.nl

ONZE MISSIE
Wij zijn erop gebrand een prachtige training voor Scouts, jongens en meisjes in de leeftijd van 11 tot 15 jaar, aan te bieden waaraan ze in lengte van dagen met veel plezier aan terug denken. Door deze training betere resultaten tijdens een RSW te maken en daarnaast eventueel de weg te vinden om een toekomstig staflid binnen een groep te worden.
Terug naar de inhoud